FÖRELÄSNING LYMFSYSTEMET 6/5

LYMFSYSTEMET – kroppens immunförsvar och rening av slaggprodukter
Är Du nyfiken på Lymfsystemet? Vill du veta hur det hjälper till att rena kroppen från avfall och stärker immunförsvaret och därmed öka flödet av överbliven vätska? Vätskan som gärna binder sig i vävnader och bildar depåer efter ärr eller lägger sig som valkar på oönskade ställen. Kanske du har värk i leder pga sjukdom eller stress. Toxiner och slaggprodukter sätter sig gärna där det finns utrymme. Genom Lymfmassage får du hjälp att öppna upp och öka flödet så stoppen försvinner och därmed minska tyngd och trötthetskänsla. Lymfsystemet är ett ”bortglömt system” och förtjänar en bättre plats i vårt medvetande för vårt ökade välbefinnande. Kom gärna och lär dig lite mer om vad det gör för nytta för din kropp, varför det är viktigt att få lymfan att flöda och hur du själv kan göra för att öka flödet genom Egenvårdsprogram, Andningsövningar, Lymfmassage och träning där Yoga är ett fenomenalt tillvägagångssätt för att få igång lymfsystemet. Egenvårdprogrammet får du även med dig hem.

Du kommer även få information om hur IR-bastu fungerar och hur den ökar reningsprocessen för lymfan och svettning. Vilket i sin tur ökar förbränning av kalorier och ökat välmående.

Även händerna ska få sin uppmärksamhet och har du aldrig provat Paraffinbadsbehandling så kan du få möjligheten nu. Det är en ljuvlig upplevelse.
Camilla Rastas som föreläser är både Leg. Arbetsterapeut & Lymfmassör kommer att berätta på ett intressant och förklarande sätt om kroppen som kanske får dig att tänka på att förebyggande arbete är bättre än att vänta på rehabilitering.

Varmt välkommen hälsar,
Camilla Rastas Leg. Arbetsterapeut, Lymfmassör & Aut. Ergoterapeut
Pris 350:-. Anmälan är bindande.