Föreläsning om Bröstcancer 8/4 klockan 12.30-15:00

Egna val när livskvalitet är den viktigaste utgångspunkten. Följ med på en fördjupande föreläsning som utgår från min resa. Resan är annorlunda. Jag tar med dig och berättar hur media påverkar våra val och hur historien om bröstcancervård relaterar till det som erbjuds idag.
Vilken roll spelar makt i detta? Vad erbjuds, men främst vad skulle du vilja själv? Får du och törs du ställa krav? Vad kan du göra själv i förebyggande eller återhämtande syfte? Vilken roll spelar mat och fysisk aktivitet in på det?

En föreläsning med mycket plats för en öppen dialog, stöd och att ställa frågor. Föreläsningen är till dig som undrar om bröstcancer men inte har det själv men även för dig som har eller har haft bröstcancer. Ta gärna med någon om det kan vara svårt för dig eller du vill ha ett par extra öron.

Datum: söndagen den 8:e april Tid: 12:30-15:00
Jolanda håller i föreläsningen. Hon är själv forskarstuderande och begrundar sjukvården från ett kritiskt sociologiskt sätt. Det ger insikter som inte ges utrymme i media eller vanliga rosa-bandet marketing.
Pris: 300:-
Anmälan sker via hemsidan och är bindande
VÄLKOMNA!