Workhop 6 april – Individens Yoga och praktisk Anatomi – hur du kan anpassa din praktiken efter hur din kropp ser ut.

Har du nånsin gjort en position där du kände att det helt enkelt inte gick? Det tog stop och vad du än försökt så kan du inte få den att fungera för dig?

Vi kommer under denna workshop att titta på hur kroppen ser ut och vad som kan utgöra en utmaning i praktiken. Praktisk anatomi på ett enkelt sätt och till hjälp för att se detta har vi varandra. Workshopen börjar med en kortare föreläsning samt några praktiska övningar som ger dig en fördjupad insyn i hur just din kropp är uppbyggd. Efter en paus tar vi våra nya kunskaper och sätter in dem i vår praktik, 90 min Hatha där det finns tillfälle till att bryta ner några positioner och ställa eventuella frågor som kan komma upp.

 

Då höfterna är vårt centrum så kommer vi att fokusera mycket på detta området,  hur höftbenet ser ut och vad som kan påverka i detta område. Vi gör en enkel kroppsanalys för att skapa en förståelse för individens praktik och anpassning. Här kommer vi även diskutera hur detta påverkar oss i vår linjering och teknik på yogamattan.

 

Denna workshop passar både nybörjaren som den mer erfarna yogisen, kom och lär känna dig själv.

 

Lärare: Soifa Zetterström

Dag: 6/4 (sista anmälningsdag 1/4, anmälan är bindande)

Tid: kl 13.00-17.00 (studion stänger efter klassen)

Pris: 400 kr

 

Anmäl via https://sigtunayogacenter.se/bokning/