Yoga och Skaldjurs-weekend i Sigtuna

-på Stora Brännbo Konferens och Hotell, den 4-5 april 

Kom till Sveriges äldsta stad, Sigtuna, och njut av bra yoga, härlig skaldjursmiddag och slappna av i vår relaxavdelning med bastu och jacuzzi. Promenera i vackra Sigtuna vid Mälarens strand och ta del av stadens historia.

Under helgen får du prova fyra olika yogapass: Dynamisk Hathayoga, Yinyoga och Mjuk Hathayoga.

  • Hathayoga, kraftfullhetens yoga, strävar efter att balansera kropp och sinne genom olika asanas (positioner) i kombination med aktiv andning. Vi skapar balans i kroppens energisystem för att uppnå ett fysiskt och psykiskt välmående.
  • Yin yoga – en yogaklass där vi på ett mjukt sätt går på djupet både fysiskt och mentalt. Vi jobbar med bindväv, leder och ligament. I Yin yogan håller vi positionerna en stund, med stort fokus på andningen.

Helene Levin är din yogainstruktör denna helg, hon har 15 års yogaerfarenhet och driver Sigtuna
Yoga Center som huserar på Stora Brännbo. Ta med dig en kompis eller två, din partner, mamma, pappa, bror, syster eller kom själv och boosta dig själv med en återhämtande weekend.

Njut av lyxig skaldjursbuffé med havets alla läckerheter. Kokt färsk hummer, dillkokta havskräftor, gratinerade musslor, färska ostron, insjökräftor, krabbklor, färska räkor och våra egna rökta räkor. Och så klart massor av goda tillbehör som västerbottenspaj, nybakat bröd, skagenröra, aioli och mycket mer.

Du behöver inte ha erfarenhet av Yoga, alla kan vara med – van eller ovan yogi. Inga krav ställs på att delta på samtliga klasser. Du avgör, helgen är din!

Datum: 4-5 april 2020
Pris: 2995 kr
-inkluderar 4 yogapass, lunch, smoothie och fruktfat, tillgång till bastu och jacuzzi, ljuvlig skaldjursbuffé, övernattning och en härlig frukost.

Anmälan sker till Stora Brännbo Konferens & Hotell:
info@storabrannbo.se

Varmt välkommen! 

Hitta fler yogaevents: Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda